Tisdag 24 Augusti.

Sexpartyt va grymt!! Fyfan va kul vi hade det, fanns mycket roliga grejer oxå! Haha.
Nästa gång har vi planerat in att grabbarna ska få va med oxå =)
Jag tror nästan alla handlade något, jag trodde det skulle va pinsamt, men jag tror som vanligt att jag va ärligast & inte ett dugg blyg! Haha. & Jenny va inte så dålig hon heller så, älskar folk som är öppna! Hade skit kul! =)

Kvällen va vi kvar hos Linn bara 5 tjejer, sen blev vi 4. Vi spela ölspelet (som jag aldrig är med på) & givetvis drack minttu (som jag heller aldrig dricker) Så ni kan ju tänka er hur fin jag va under kvällen! Haha. Jag satt till&med & bad Linn om mer Minttu! Haha.
Sen kom Håkan & hämtade oss, han körde våran bil så när vi mötte Anders & Halle (som hade varit på en annan fest) Så mötte vi en väääldigt full Anders. Haha =)
Natten i bilen va grym! Jag, Jenny & Halle satt bak & härja totalt! Vi sjöng till Aqua & alla möjliga låtar!
Alla va fulla & härliga. Självklart kommer det en tönt & jag blir irriterad som vanligt! Haha. Jag tyckte inte om honom innan, & jag tycker verkligen inte mer om honom nu!
Vid 1 eller nå fick vi köra hem Anders.. Vid 3 åkte jag hem. Jisses va trött jag va!
Kvällen & Natten va iaf grym! Mycket folk ute =)

Dagen efter låg jag på soffan hela dagen! Anders va mycket piggare konstigt nog =) Hehe.

Igår va jag med Jenny gumman hela dagen. Vid 4 hämtade vi Felix & sen följde Felix med Jenny hem till Britta för & hämta Engla =) Jag & Anders åkte till Jysk för & köpa en hylla till Felix rum. Blev mycket bra! =)
På kvällen kom Håkan oxå så han drack kaffe, jag, Jenny & Anders käkade kräftor & Felix slockna direkt när han la sig =) Hehe.

Idag blir det lugnt, Felix är på dagis =) Han va såå glad att få åka till dagis. lillplutten =) Är så kul & se hur det lyser i ögonen på honom när han ska åka till dagis, han pratar ofta om sina kompisar så det är kul & veta att han trivs så bra på dagis =) Han behöver ju sina kompisar & även tiden på dagis så =)
Igår testade vi dom nya kläderna, så stilig så! =) <3<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0